Raambekleding in Terneuzen

Passende raambekleding, zoals vouwgordijnen of rolgordijnen en houten raambekleding zoals houten jaloezieën, vindt u gegarandeerd bij Stevens Interieur in Terneuzen. Raambekleding bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw interieur, maar heeft daarnaast vaak ook nog een functie: het geeft privacy, zorgt voor de juiste lichtinval en kan een isolerende functie hebben. Voor elk interieur en iedere smaak is er wel de juiste raambekleding te vinden bij Stevens Interieur in Terneuzen, zoals vouwgordijnen of rolgordijnen en houten raambekleding, zoals houten jaloezieën.

Een ruime keuze op het gebied van raambekleding bij ons in Terneuzen

Binnen de categorie raambekleding in ons assortiment, kiest u uit de volgende producten:

Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen uit onze winkel voor interieur in Terneuzen passen perfect in ieder interieur. We hebben een uitgebreide collectie aan stoffen en kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raam in elke ruimte en voor ieders budget.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën van Stevens Interieur in Terneuzen zijn het product waarbij zowel de functionele als esthetische aspecten duidelijk aanwezig zijn. Houten jaloezieën brengen gelijk sfeer in huis en de lichtinval en privacy kunnen goed geregeld worden. Bij onze winkel in Terneuzen hebben wij een ruime keuze aan houten raambekleding in zowel geverfde als gebeitste kleuren, verschillende lamelbreedtes en de keuze tussen ladderkoord en ladderband. Ook is het mogelijk de houten jaloezieën uit onze winkel in Terneuzen elektrisch te bedienen.

Woodweave blinds

Geweven hout is zeer decoratief en heeft een warme uitstraling. Er zijn twee soorten Woodweave blinds modellen:

  • Roll-up: dit model rolt zich op als een rolgordijn
  • Roman: dit model vouwt zich op als een vouwgordijn

De woodweave blinds zijn leverbaar in dezelfde tinten als de houten jaloezieën waardoor er mooie combinaties gemaakt kunnen worden.

Horizontale aluminium jaloezieën

Geen ander product binnen de raambekleding zorgt voor betere privacy- en daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De ruime collectie biedt een perfecte combinatie van sfeer en techniek. De collectie bevat vele diverse kleurmogelijkheden in zowel matte als glanzende kleuren. Door deze uitgebreide collectie zijn jaloezieën sfeervol in de woonkamer, functioneel in het kantoor en praktisch in de keuken. U heeft de keuze uit verschillende lamelbreedtes en kunt kiezen voor een ladderkoord of ladderband. Daarnaast is de raambekleding toepasbaar in bijzondere ramen en ook elektrisch bedienbaar.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Stevens Interieur in Terneuzen geven sfeer aan een interieur en kunnen zowel decoratief als functioneel toegepast worden. Kies een transparante stof voor een prachtige lichtfiltering, een dichte stof voor meer privacy of een gevoerde stof voor de slaapkamer.

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen bieden de optimale combinatie van stijl en functionaliteit. Door het spelen met de banen stof creëert u de optimale balans tussen lichtinval en privacy. De collectie biedt een ruime keuze.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen en schuifpuien. Ze hangen mooi strak voor uw raam en nemen niet veel plaats in. Voor een bijzonder effect kunt u variëren met verschillende transparanties of kleuren binnen 1 paneelgordijn. Design baleinen geven uw paneelgordijn de finishing touch. Daarnaast is het ook mogelijk om paneelgordijnen te laten maken van de vele stoffen die wij bij Stevens Interieur in Terneuzen in ons assortiment met raambekleding hebben.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën combineren sfeer en functionaliteit perfect. In gesloten toestand heeft u optimale privacy, in open toestand krijgt u een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Verticale jaloezieën zijn in aluminium, kunststof en stof verkrijgbaar en in verschillende lamelbreedtes.

Odysee Shades

De SUNWAY Odysee Shade is een uniek product, dat behoort tot de familie van de populaire Duette Shades.

De SUNWAY Odysee Shades hebben dezelfde isolerende werking als Duette Shades maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. U kunt de Odysee cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee steeds een ander speels doorzicht creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, lichtregulering en doorzicht.

De stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Odysee Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De achterzijde van de Odysee Shades zijn altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf. Met de SUNWAY Odysee Shades heeft u een unieke raambekleding, passend bij uw interieur.

Duette shades

Duette Shades zijn decoratief en in vele verschillende stoffen, kleuren en modellen te leveren. Ze bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor zijn de koorden onzichtbaar. Duette Shades hebben een goede isolerende werking. In de zomer wordt de warmte geweerd en in de winter wordt de kou buitengehouden. Daarnaast werken ze ook geluiddempend, waardoor de akoestiek in uw woning verbetert.

Plissé shades

Plissé shades passen in vele verschillende interieurs. De collectie bij Stevens Interieur in Terneuzen bestaat uit mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties, van transparant tot zichtdicht. Er zijn verschillende plooibreedtes mogelijk. Als de plissé shade gecombineerd wordt met een Duette Shade heeft u de ideale dag en nacht toepassing voor in een slaapkamer.

Parametre shades

Parametre shades zijn een uniek product in de Sunway collectie. Ze zijn gemaakt van een driedimensionaal lichtgewicht materiaal met uitgestanste patronen, wat een speels effect geeft. Ze geven uw interieur een chique uitstraling en laten u spelen met licht en schaduw, ruimte en sfeer. Daarnaast zijn ze ook een perfect product om toe te passen als roomdivider. In combinatie met een Duette Shade creëert u prachtige lichtinval of optimale privacy. Voor elk interieur en iedere smaak is er wel de juiste raambekleding te vinden bij Stevens Interieur in Terneuzen, zoals vouwgordijnen of rolgordijnen en houten raambekleding, zoals houten jaloezieën.