Tapijt in Terneuzen

Met tapijt of een vloerkleed van Stevens Interieur in Terneuzen geeft u direct een gevoel van warmte aan uw interieur en creëert u een gezellige sfeer in huis. Onze interieurexperts helpen u graag verder en voorzien u van gedegen advies wanneer u een nieuwe vloer gaat uitzoeken in onze winkel. We vertellen u graag meer over het tapijt en de vloerbekleding die we aanbieden in Terneuzen.

Diverse merken tapijt en vloerbekleding in onze winkel in Terneuzen

In een moderne woonomgeving met veel harde materialen heeft zachte vloerbedekking of een vloerkleed een positief effect op de akoestiek. In onze winkel in Terneuzen vindt u tapijt en vloerbekleding in vele kleuren, materialen en weeftechnieken waardoor er een enorme keuze is. In de showroom van Stevens Interieur in Terneuzen vertellen wij u graag meer over het tapijt en de vloerbekleding die we aanbieden.

De merken tapijt die wij bij Stevens Interieur hebben zijn:

Van de volgende merken hebben wij ook tapijttegels in de collectie:

Onze merken karpetten die wij bij Stevens Interieur hebben zijn:

Onze specialisten zijn in staat om van elke zachte vloerbekleding vloerkleden op maat te maken. Deze tapijten worden voorzien van randafwerking en eventueel een extra rug. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een karpet van pvc van Bolon aan te schaffen.

Ontdek alle vloeren die we aanbieden

Naast tapijt en vloerbekleding kunt u bij ons in Terneuzen terecht voor meerdere soorten vloeren. Zo bieden we ook Novilon pvc en kunt u bij ons terecht om een linoleumvloer te kopen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0115-695498 of door een e-mail te sturen naar info@stevensinterieur.nl.