Gordijnen in Terneuzen

Bij het uitkiezen van passende gordijnen, heeft u bij ons in Terneuzen keuze uit vele verschillende stoffen en kleuren, denk bijvoorbeeld aan rolgordijnen of inbetween. Stoffen zijn er van heel transparante vitrages tot zware verduisterende overgordijnen. Een gordijn geeft een huis sfeer en gezelligheid en daarnaast zal een betere akoestiek zeker bijdragen aan uw wooncomfort.

Wij helpen u met het vinden van de juiste gordijnen in onze winkel in Terneuzen

Of u nu inbetween-, zonwerende- of rolgordijnen wilt hebben – in onze ruime collectie in Terneuzen zit er vast en zeker iets voor u tussen! Bij Stevens Interieur bieden wij u gordijnen en andere raambekleding die zorgen voor de ‘finishing touch’ in uw woning of bedrijfspand. Het geeft direct sfeer en maakt de ruimte af. Ga voor zonwerende gordijnen om de ruimte zo donker mogelijk te houden en voor inbetweengordijnen wanneer u juist iets lichtdoorlatends voor uw ramen wilt hebben. Wat u ook zoekt, bij ons slaagt u gegarandeerd!

Rolgordijnen op maat bestellen in Terneuzen

Naast de vele standaard inbetween, rolgordijnen of zonwerende gordijnen, kunt u bij ons in Terneuzen ook gordijnen bestellen op maat. Samen met u bekijken wij wat in uw situatie, interieur en met uw wensen de beste keuze is. Indien gewenst komen wij bij u thuis voor advies en begeleiding om een zo mooi mogelijk resultaat te realiseren. Vervolgens is het mogelijk om de gordijnen geheel op maat te bestellen. Zo weet u zeker dat deze naadloos aansluiten. Het inmeten van producten zien wij als service. Door uw gordijnen bij ons op maat te bestellen geniet u van vakmanschap en een persoonlijke service.

Ontdek onze diverse merken

Gordijnen zijn de absolute kers op de taart wat betreft uw interieur. Het kleedt de ruimte aan, is volledig aan te passen aan uw interieur en pvc-vloer en zorgt voor de juiste hoeveelheid lichtinval. We hebben bij Stevens Interieur in Terneuzen een uitgebreide collectie gordijnen en rolgordijnen van diverse merken beschikbaar en altijd de beste aanbiedingen. Op die manier is er voor nagenoeg ieder interieur wel passende zonwerende of bijvoorbeeld inbetween gordijnen op maat te bestellen. Merken die wij onder andere in onze collectie hebben zijn: