Over ons

Vakmanschap, passend advies en persoonlijke service; u kunt erop vertrouwen dat u bij Stevens Interieur in Terneuzen de juiste keuze maakt. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Ze komen desgewenst aan huis om u te begeleiden naar een oogstrelend eindresultaat. In onze winkel kunt u inspiratie opdoen en de collectie bekijken en ‘voelen’. Zo kunt u meteen combinaties maken met onze verschillende producten en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Onze medewerkers meten uw aankopen in en leggen, monteren of plaatsen het vakkundig. U krijgt een product op maat, geheel volgens uw wensen. Ook alle vloer- en trapbekledingen worden gelegd door onze eigen professionele, ervaren medewerkers. Zo garanderen we u het hoogste kwaliteitsniveau.

Historie

Stevens Interieur vindt zijn oorsprong als familiebedrijf in 1950 in Sint Jansteen. Grondlegger Piet Stevens begon in dat jaar een groothandel in karpetten en lopers. Vanaf de introductie van kamerbreed tapijt wisten ook particulieren Stevens Interieur te vinden. Begin jaren zeventig waagden zoon Eddy en schoondochter Odette de sprong naar Terneuzen. De vloerbedekkingen en ook gordijnen werden eerst in de Noordstraat verkocht. Later opende een tweede filiaal in de Verlengde van Steenbergenlaan. Inmiddels is zoon Pieter, de derde generatie Stevens, ook in het bedrijf actief. Ongeveer 15 jaar geleden is de verkoop van vloer- en raambekleding samengevoegd in het pand van Stevens Interieur aan de Verlengde van Steenbergenlaan 5, net buiten het centrum van Terneuzen.