Novilon pvc

Novilon pvc, bijvoorbeeld met een betonlook, past bij ieder interieur! Bij Stevens Interieur in Terneuzen vindt u een ruim assortiment aan Novilon pvc. We bieden allerlei kleuren en dessins, zoals Novilon pvc met een betonlook, waardoor u altijd de passende variant vindt voor uw woning of kantoor. We vertellen u graag meer over deze kwalitatief hoogstaande pvc-vloeren.

Novilon pvc past bij ieder interieur

De pvc-vloeren bieden een tal aan kwaliteitskenmerken. De vloeren zijn gemakkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam, vanwege de zeer sterke toplaag en de uitstekende constructie. De sterke coating van Novilon pvc beschermt tegen krassen en slijtage, bijvoorbeeld van het schuiven van meubelpoten of zwaar speelgoed. De vloeren hebben ook veel veerkracht, waardoor ze zowel omgevings- als contactgeluid dempen. Daarnaast zorgt Novilon pvc voor een prachtige afwerking én past het binnen ieder interieur. Heeft u bijvoorbeeld een modern interieur? Dan is Novilon pvc met een betonlook dé perfecte toevoeging aan iedere ruimte binnen uw woning. Bekijk ons ruime assortiment aan pvc-vloeren en kies uw favoriet!

Ontvang gedegen advies en vind de vloer die bij uw interieur past

Bij Stevens Interieur in Terneuzen kunt u terecht voor allerlei soorten Novilon pvc – zoals vloeren met een betonlook – en diverse andere soorten vloeren, zoals vinyl. U zit bij ons ook goed om pvc-laminaat op maat te laten maken en om pvc-vloeren te laten leggen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0115-695498 of door een e-mail te sturen naar info@stevensinterieur.nl. Onze interieurspecialisten voorzien u graag van gedegen advies. Loop ook eens bij ons binnen!