Pvc-laminaat op maat maken

Pvc-laminaat laat u het best op maat maken bij Stevens Interieur in Terneuzen! We beschikken over een ruim assortiment aan laminaat, met verschillende kleuren en dessins. U rekent bij ons op vakmanschap, gedegen advies en service van de bovenste plank. Daardoor ontvangt u altijd een uitstekend eindresultaat.

Pvc-laminaat op maat laten maken door onze specialisten

Bij Stevens Interieur in Terneuzen maakt u de keuze uit allerlei patronen, breedtes en kwaliteiten. We hebben een passende variant voor ieder interieur, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is in ons assortiment. Daarnaast kunt u het prachtige pvc-laminaat door ons laten leggen. Dit scheelt u weer werk én u rekent zo altijd op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Bespreek met ons de mogelijkheden met betrekking tot pvc-vloeren

U kunt bij ons niet alleen terecht om pvc-laminaat op maat te laten maken, maar we bieden ook kwalitatief hoogstaand tapijt en prachtige raambekleding, zoals luxaflex. Wenst u meer informatie? Of wilt u de mogelijkheden bespreken met betrekking tot het op maat maken van pvc-laminaat? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0115-695498 of door een e-mail te sturen naar info@stevensinterieur.nl. We vertellen u graag meer en voorzien u desgewenst van gedegen advies.